Hur du registrerar dig

1. Gå till www.webnode.se och klicka Kom igång.

Hur du registrerar dig

2. Ange Hemsidans namn, E-postadress och Lösenord. Kryssa därefter för Jag godkänner Villkor och föreskrifter och den Allmänna dataskyddsförordningen och klicka Registrera dig & skapa.

Hur du registrerar dig

3. Välj vilken typ av hemsida du vill skapa.

Hur du registrerar dig

4. Välj en av våra mallar.

Hur du registrerar dig

5. Då du valt en mall, blir du automatiskt omdirigerad till hemsidans redigerare.

Tips: Av tekniska skäl är det inte möjligt att ändra hemsidans mall efter du valt den. Om du vill ändra hemsidans mall, måste du skapa en ny hemsida, flytta över och återskapa innehållet på den manuellt från den gamla hemsidan till den nya.

Tips: För snabb och effektiv kundtjänst, vänligen kontakta Webnode med den e-postadress du angav då du registrerade hemsidan.