Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

Då du valt den typ av hemsida och mall du önskar, omdirigeras du automatiskt till hemsidans redigerare. Redigeraren har ett antal grundläggande funktioner:

1. Verktygsfältet med tre alternativ: SIDOR, INSTÄLLNINGAR och PUBLICERA.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

Under SIDOR, kan du lägga till, radera eller omplacera sidor, gömma sidor från menyn, skapa undersidor och ändra sidornas ordning på din hemsida.

Under INSTÄLLNINGAR, finner du information om ditt konto, uppgradera till Premiumtjänster, köpa domän, hantera e-postkonton, säkerhetskopiering och återställning av din hemsida, lägga till andra språkversioner av din hemsida samt annan information.

Genom att klicka knappen PUBLICERA, publicerar du alla ändringar du gjort på hemsidan.

2. Hantera enkelt alla dina hemsidor med knappen MINA PROJEKT.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

3. Genom att klicka Kugghjulet för Hemsidans Sidhuvud, kan du redigera sidhuvudet genom att använda Webnodes Bildarkiv, lägga till egna bilder eller videor och sedan lägga till och ändra effekter.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

4. Plus-knappen används för att lägga till en ny sektion på din hemsida.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

5. Klicka Kugghjulet för inställningar av avsnitt för att ändra avsnittets bild, du kan välja bland Webnodes Bildarkiv eller lägga till egna bilder. Här kan du även radera sektionen.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

6. Sektionens plus-knapp används till att lägga till ett innehållsblock i en sektion. Text och bilder redigeras genom att klickas eller dras.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0

7. Klicka Kugghjulet för sidfoten för att ändra sidfotens bild. Använd Webnodes bildarkiv eller lägg till dina egna bilder.

Hur du använder redigeraren i Webnode 2.0