Skapa en ny hemsida

1. Klicka SKAPA EN HEMSIDA på sidan Mina projekt.

Skapa en ny hemsida

2. Ange önskat namn på hemsidan och klicka Skapa en hemsida.

Välj namn på hemsida

3. Välj vilken typ av hemsida du önskar skapa.

Hemsida eller webbshop

4. Välj den mallen du önskar använda.

Välj din mall

Tips: Du kan skapa obegränsat antal hemsidor på ditt Webnode-konto. Du kan enkelt uppdatera och redigera dem från sidan Mina projekt då du loggar in på ditt Webnode-konto.

Tips: Av tekniska skäl är det inte möjligt att ändra hemsidans mall efter du valt den. Om du vill ändra hemsidans mall, måste du skapa en ny hemsida, flytta över och återskapa innehållet på den manuellt från den gamla hemsidan till den nya.

Tips: För snabb och effektiv kundtjänst, vänligen kontakta Webnode med den e-postadress du angav då du registrerade hemsidan.