Radera en hemsida

1. På sidan Mina Projekt välj hemsida som du önskar radera genom att klicka Projektdetalj

Projektdetaljer Webnode

2. Klicka på Administration och därefter på Ta bort projekt.

Ta bort projekt

3. Om du är säker på att du vill radera hemsidan, klicka Ja, radera.

Ta bort ett Webnode-projekt

4. Ange ditt lösenord, välj en anledning att du vill radera hemsida och klicka Radera projekt.

Bekräfta

Tips: Vänligen kontrollera att du raderar korrekt hemsida. Då en hemsida raderats, är det inte möjligt att återställa den.