Den nya administrationen

Vi har förberett en nya design för administreringen av ditt konto och gjort den så intuitiv som möjligt så du enkelt kan hitta det du behöver. I denna artikeln ger vi en översikt av de funktioner som du kan hitta i den nya administrationen och de primära uppdateringarna.

Introduktion
1. Menyn i höger övre hörn innehåller länkar till följande sektioner:

• Mina projekt
  • Min profil - här kan du redigera din information inklusive inloggningsadress.
  • Köpta tjänster och fakturering - här kan du ladda ner kvitton samt se giltighetsperioden på tjänster du använder.
  • Användarguide
  • Skriv till oss – vi rekommenderar att du kontaktar våran kundtjänst via detta formuläret för att snabbare få svar från oss.
  • Logga ut

2. Skapa en hemsida
Du kan skapa en ny hemsida via denna knappen till höger under sektionen Mina projekt.

3. Visa antal projekt i bredd
Två aktiva projekt visas just nu i bredvid varandra. Om du skapat mer än 6 projekt kan du använda sökrutan som syns bredvid knappen Skapa en hemsida

Den nya administrationen

Projektdetaljer

1. Börja redigera
Du kan redigera hemsidan genom att klicka på Börja redigera, på projektets adress eller projektets startbild.

2. Snabbmeny till höger

• Premiumtjänst - visar den nu aktuella Premiumtjänsten för hemsidan eller möjligheten att köpa en Premiumtjänst.
  • Domän – tillgång till domänhantering för att kunna registrera eller överföra en domän samt tillgång till domänöversikt över nu aktuella domän samt deras giltighetsperiod.
  • E-postadresser - skapa och hantera e-postadresser.

3. Översikt, Administration, Inställningar webbshop
Inställningar webbshop samt vissa funktioner under Översikt är endast tillgängliga om du har en aktiv webbshop.

Den nya administrationen

Översikt

• Order – Tillgänglig om du har en aktiv webbshop. Mer information om hantering av ordrar här.
  • Hemsidans statistik eller Webbshop statistik om du har en aktiv webbshop. Du finner mer information om statistik här.
  • Kunder – Tillgänglig om du har en aktiv webbshop.
  • Rabatter – Tillgänglig om du har en aktiv webbshop.
  • Ifyllda formulär
  • Registrerade medlemmar. Mer information om medlemsregistrering här.

Den nya administrationen

Administration

• Köpta tjänster och kvitto
  • Hantera domän
  • E-postkonton - Mer information om hur du brukar mail här.
  • Säkerhetskopiera din hemsida
  • Hemsidans administratörer – mer om att bjuda in medarbetare här.
  • Ta bort projekt

Den nya administrationen

Inställningar webbshop

• Allmänna inställningar
  • Transportmetoder
  • Betalningsmetoder
  • Skattesatser
  • Kontaktinformation

Mer information om inställningar för webbshop finns här.

Den nya administrationen